"Ekipa koja ima igrača poput Džeke, ne mora imati Mahreza"

Tako kaže sportski direktor Rome

"Ekipa koja ima igrača poput Džeke, ne mora imati Mahreza"

Sportski direktor Rome Monchi poručio je danas italijanskim medijima da je situacija oko prelaska Mahreza u rimski klub još uvijek na istom.

Roma tokom čitavog prelaznog roka pokušava dovesti Mahreza, ali Leicester je za sada odbijao njihove ponude. Ipak, italijanski mediji prenijeli su prije nekoliko dana informaciju da je Leicester prihvatio posljednju ponudu Rome od 38 miliona eura i da bi Mahrez uskoro moga preći na Olimpico. 

Monchi ipak poručuje da se situacija nije promijenila. 

"Kada je u pitanju Mahrez, situacija se nije promijenila od prošle press konferecnije. Želim naglasiti dvije stvari. Kao prvo, ekipa koja u svojim redovima ima igrače poput Pellegrinija, Nainggolana, Strootmana, Džeke i Kolarova ne zavisi mnogo od desnog krila. Mislim da je garancija uspjeha ovog kluba kolektivna igra koju imamo. Dakle, nakon prve činjenice, druga se nameće sama od sebe: Mahrez bi u ovoj ekipi bio samo još jedan kvalitetan igrač koji bi donio dodatni kvalitet", rekao je Monchi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, italijanski mediji također spominju da Mahrez nije jedina opcija za Romu na toj poziciji, već da Rimljani u planu imaju i krilnog igrača Dortmunda Emrea Mora za kojeg se interesuje i Fiorentina. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti