El Matador se vraća na mjesto zločina?

Navijači Napolija ga čekali do tri ujutru

El Matador se vraća na mjesto zločina?

Navijači Napolija sinoć su ispred jednog hotela u ovom gradu čekali svog nekadašnjeg idola Edinsona Cavanija do tri ujutru.

Razlog tome su glasine koje su se pojavile u italijanskim medijima, a odnose se na povratak Urugvajca na San Paolo. Navodno je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis pozvao Cavanija kako bi ga pitao da li se želi vratiti.

Jedna italijanska televizija objavila je nakon toga da se Urugvajac nalazi u Hotelu Vesuvio u Napoliju, a desetine navijača ovog kluba čekali su ga ispred Hotela do ranih jutarnjih sati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, čini se da šanse za povratak Cavanija jako male, jer on ima važeći ugovor sa PSG-om do ljeta 2018. godine, ali u fudbalu se nikada ne zna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi