El Shaarawy: Odluke trenera se moraju poštovati
Foto: EPA

Igrač Rome je istakao i da razumije Džekinu frustraciju

El Shaarawy: Odluke trenera se moraju poštovati

Roma je u gostima deklasirala ekipu Pescare rezultatom 1:4, a osim odlične igre Rome, susret je obilježila i ljutita reakcija Edina Džeke nakon što ga je u 71. minuti Spalletti odlučio zamijeniti.

O ovoj situaciji je nakon utakmice govorio i jedan od najboljih pojedinaca susreta Stephan El Shaarawy.

"Važno je vratiti se na pobjednički put. Nije bilo lako, ali kada smo postigli prvi pogodak počeli smo kontrolisati utakmicu", rekao je odlični El Shaarawy koji je protiv Pescare ubilježio čak tri asistencije.

"Razumijem ga, Džeko je bio ljut jer je on vrhunski napadač, ali odluke trenera se moraju poštovati. Nadam se da će svoju ljutnju ostaviti za derbi koji nam predstoji", prokomentarisao je igrač Rome Džekinu reakciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma u narednom kolu Serije A dočekuje ekipu Lazija u velikom rimskom derbiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije