El Shaarawy: Rezultat iz prvog meča nas je koštao

Napadač Rome nakon meča

El Shaarawy: Rezultat iz prvog meča nas je koštao

Fudbaleri Rome eliminisani su večeras iz Evropa lige i to nakon pobjede protiv Lyona sa 2:1 na domaćem terenu.

Ipak, ova pobjeda nije mnogo značila Vučici jer su u prvom meču izgubili sa 4:2 u gostima pa su se na kraju morali pomiriti sa eliminacijom.

Napadač Rome El Shaarawy smatra da Roma ima za čim žaliti, posebno iz prvog meča ovih ekipa.

"Naše pravo žaljenje je zbog rezultata iz prvog meča, a na kraju smo pobijedili u revanšu te smo imali mnogo šansi da postignemo još golova. Četiri gola koja smo primili u Francuskoj su bila previše. Večeras smo igrali onako kako smo htjeli, samo nam je trebao treći gol. Bila je to sjajna predstava zsa velikom borbom. Jednostavno nismo imali sreće. Sada se trebamo okrenuti Seriji A i revanšu u Kupu Italije", rekao je El Shaarawy.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije