Eldin Adilović blizu novog angažmana

Ostaje u Turskoj?

Eldin Adilović blizu novog angažmana

Nekadašnji topnik Premijer lige BiH Eldin Adilović u pregovorima je sa Manisasporom, pišu turski mediji. 

Bh. internacionalac je u proteklih godinu dana nastupao za Samsunspor, međutim spletom okolnosti u ovom turskom drugoligašu se nije naigrao i sezonu je završio sa svega šest odigranih minuta. 

Obzirom da mu krajem mjeseca ističe ugovor, Adilović će ovog ljeta potražiti novu sredinu, a po svemu sudeći, ostat će u Turskoj. Za njegove usluge se interesuje Manisaspor s čijim čelnicima je obavio razgovore i transfer bi se vrlo lako mogao realizirati u narednim danima. 

Adilović je u Turskoj od 2013. godine kada je iz Željezničara stigao upravo u Samsunspor. Prije nego što se vratio u ovaj klub još je igrao za Sanliurfaspor i Kayseri Erciyesspor. 

Podsjetimo, Adilović je najbolji strijelac Premijer lige BiH bio u sezoni 2011/2012 kada je u dresu Željezničara postigao 19 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi