Eldin Hadžić blizu prelaska u Zaragozu

Napušta Hercules

Eldin Hadžić blizu prelaska u Zaragozu

Bh. internacionalac Eldin Hadžić ubrzo bi trebao raskinuti ugovor sa Herculesom i karijeru nastaviti u Zaragozi koja se planira vratiti u špansku Primeru. 

Hadžić je čelnike Zaragoze 'namamio' svojim dobrim partijama iz protekle sezone, gdje je u 35 odigranih mečeva postigao devet golova i upisao četiri asistencije, a pored Zaragoze za njegove usluge  zainteresovan je i Deportivo Alaves. 

Inače, roditelji ovog 22-godišnjeg fudbalera su porijeklom iz Ključa, tačnije iz sela Prhovo. Njegov otac Fuad je početkom devedesetih  uspio pobjeći iz logora Manjača, te tako omogućiti sinu normalan život, kao i početak fudbalske karijere u zemlji koja im je dala politički azil. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.