Strijelac za Željezničar u Liježu

Đelmić: Očekujem pune tribine u revanšu

T. Hebib

Ognjen Đelmić bio je strijelac jedinog pogotka za Željezničar u jučerašnjoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Evropske lige. 

"Prvo poluvrijeme smo odigrali slabije, nismo poznavali dovoljno protivnika, a možda je bila prisutna i doza straha kod nekih igrača. Drugo poluvrijeme smo odigrali dosta bolje i kvalitetnije, te pokazali da možemo igrati s ekipom kao što je  Standard", kazao je Đelmić. 

Pogodak veznog fudbalera sarajevskog kluba sigurno će privući mnogo navijača na uzvratni susret, koji je na rasporedu za 6. augusta na Olimpijskom stadionu "Asim-Ferhatović-Hase". 

"Meni je drago zbog tog pogotrka, veoma je bitan. Šutirao sam sa 20-ak metara, malo je lopta igrača pogodila u nogu, promijenila pravac i na moju radost završila iza golmanovih leđa. Očekujemo uzvratni meč pred punim tribinama i nadam se da ćemo to drugo poluvrijeme ponoviti od prve minute. Nadamo se i prolazu, to bi bila velika senzacija za nas."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.