Elmir Pilav kontrolor suđenja na meču Evropske lige

Utakmica između Hapoela i Intera

Elmir Pilav kontrolor suđenja na meču Evropske lige

E. Čaušević

U četvrtak su na rasporedu mečevi petog kola grupne faze Evropske lige.

Jedan od najzanimljivijih duela večeri igra se u Izraelu gdje će Hapoel Beer-Sheva ugostiti ekipu Intera. Italijanskoj ekipi potrebna je pobjeda da bi se vratila u igru za prolaz dalje, a treba napomenuti da je izraelska u prvom meču ubjedljivo slavila na Meazzi.

Dobre vijesti za bh. fudbal su da će kontrolor suđenja na ovoj utakmici biti naš Elmir Pilav. Sekretar A reprezentacije i direktor sektora za takmičenje u NSBiH ima dobro iskustvo u evropskim mečevima.

Glavni sudija utakmice između Hapoela Beer-Sheve i Intera bit će španski stručnjak Javier Estrada Fernandez, a njegovi pomoćnici bit će sunarodnjaci Miguel Martinez Munuera i Teodoro Sobrino Magan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi