Elmir Pilav posmatrač suđenja na meču Evropske lige

AZ - Lyon

Elmir Pilav posmatrač suđenja na meču Evropske lige

Ovog četvrtka su na rasporedu prve utakmice 1/16 finala Evropske lige, kojim će započeti knock-out faza ovog takmičenja.

Jedan od parova čine AZ Alkmaar i Lyon, koji će u četvrtak u terminu od 19 sati odigrati svoj meč u Holandiji.

Na toj utakmici posmatrač suđenja će biti Elmir Pilavo, sekretar A reprezentacije i direktor sektora za takmičenje u NFSBiH, koji ima već dosta iskustva na utakmicama Evropske lige.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Glavni sudac na utakmici AZ-a i Lyona će biti Bobby Madden iz Škotske, a pomagat će mu sunarodnjaci Alastair Mather, Stuart Stevenson i četvrti sudac Graeme Steward. I suci iza također dolaze iz Škotske - Donald Robertson i Andrew Dallas.

Treba istaći da je Pilav ove sezone već bio kontrolor suđenja na nekim utakmicama Evropske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi