Elneny odlučio ostati u Arsenalu

Ostaje u Londonu

Elneny odlučio ostati u Arsenalu

E. Ganibegović

Engleski mediji prenose kako je Mohamed Elneny veznjak Arsenala odbio ponudu Leicestera.

Reprezentativac Egipta koji je još prošle sezone stigao u sjeverni London odbio je Leicester iz razloga što voli život u Londonu.

Kako prenosi The Sun Arsenal je prihvatio ponudu od 10 miliona funti koliko je Leicester davao za njegove usluge međutim on nije htio da napusti Topnike.

U Arsenal je stigao prošle godine za 5 miliona funti iz redova Basela i od tada je upisao 14 nastupa u engleskoj Premier ligi dok je samo osam puta bio starter.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bez obzira što je konkurencija u Arsenalu upravo na poziciji na kojoj on igra velika odlučio se ostati i boriti za svoje mjesto u timu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi