Emery ignorisao pitanje o Neymaru

Nije htio govoriti o Brazilcu

Emery ignorisao pitanje o Neymaru

Tresla se gora, rodio se miš. Tako bi okarakterisali večerašnje press konferecnije Barcelone i PSG-a u Sjedinjenim Američkim Državama.

Iako se najavljivala potvrda prelaska Neymara iz jedne u drugu ekipu i Verrattija u suprotnom pravcu, od toga na kraju nije bilo ništa.

U taboru PSG-a uopšte nisu htjeli da komentarišu priču o Neymaru, a trener Emery vješto je izbjegao dati odgovor o Brazilcu.

"Naš fokus je priča o sutrašnjem meču i o pripremama za sezonu. Ja preferiram da se koncentrišem na trenutna dešavanja i pripreme sa timom. To je to za sada", kratko je rekao Emery.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, PSG igra sutra prijateljski meč u Sjedinjenim Američkim Državama protiv Juventusa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi