Emery protiv Zaragoze računa i na Stevanovića

Uvršten na spisak putnika

Emery protiv Zaragoze računa i na Stevanovića

E. Škorić

Prvu utakmicu na klupi Seville sutra će odraditi novi trener Unai Emery, kada će Andalužani gostovati Zaragozi u prvom susretu četvrtfinale Kupa Kralja.

Emery je pozvao 20 igrača za gostovanje Zaragozi, a novi trener Seville računa i na našeg Miroslava Stevanovića, koji je prije nekoliko sedmica stigao iz Vojvodine.

 

Osim Stevanovića, Emery je na popis putnika za Zaragozu svrstao Palopa, Diega Lopeza, Calu, Spahića, Navarra, Fazija, Cicinha, Cokea, Botiju, Medela, Hervasa, Rakitića, Madura, Reyesa, Manua, del Morala, Navasa, Babaa i Negreda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Kondogbia ne putuje u Zaragozu zbog upale tetive koljena, zbog čega je ovaj nogometaš propustio trening u utorak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.