Emir Spahić potpisuje za Al-Hilal?

Kapiten u Saudijskoj Arabiji

Emir Spahić potpisuje za Al-Hilal?

M. Šljivak

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić, od naredne sezone će nositi dres ekipe Al-Hilala iz Saudijske Arabije.

Prema navodima arapskog Alsharqa, ali i pojedinih španskih medija, Spahić je završio sav posao oko prelaska u Saudijsku Arabiju, a također se navodi da je Al-Hilal dogovorio sve uslove i sa njegovim trenutnim klubom Sevillom.

Spahić je proteklih pola sezone proveo kao posuđen igrač u ruskom Anžiju, ali su u ovom timu odlučili da ne ponude ugovor Spahiću, koji će tako vjerovatno karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.