Emir Spahić se oporavio od povrede

Konkuriše za Augsburg?

Emir Spahić se oporavio od povrede

Bh. reprezentativac Emir Spahić u potpunosti se oporavio povrede, prenijeli su njemački mediji. 

Zbog povrede meniskusa, ali i ranijih problema sa aduktorom, Spahić (36) je propustio posljednja tri kola Bundeslige i vijest o njegovom oporavku je sada s oduševljenjem dočekana u Hamburger SV-u. 

Spahić se u potpunosti oporavio i vratio treninzima Hamburger SV-a, a još uvijek se ne zna tačno da li će ga trener kluba Markus Gisdol uvrstiti u početnu postavu za subotnju utakmicu protiv Augsburga. 

Otkako Spahića nije bilo u sastavu, njegova ekipa je bez poraza i to bi mogao biti jedan od rijetkih argumenata koji bi u početnom sastavu mogao ostaviti mladog Gideona Junga, a bivšeg bh. kaputena na klupi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi