Emir Spahić završio u bolnici

Povrijedio se protiv Bochuma

Emir Spahić završio u bolnici

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Spahić neće po dobrom pamtiti sinoćnju prijateljsku utakmicu protiv Bochuma.

Osim što je njegov tim doživio poraz rezultatom 1:0, loša vijest za trenera Bruna Labbadiju je i povreda našeg fudbalera, koji je u 22. minuti utakmice napustio igru.

Spahić je imao nezgodan sudar sa fudbalerom Bochuma Mlapom, nakon kojeg je dobio udarac u nos i vilicu. Trener HSV-a je bio primoran napraviti izmjenu jer Spahić nije mogao nastaviti meč, a umjesto njega je u igru ušao Johan Djourou.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema pisanju zvanične stranice HSV-a, Spahić je nakon utakmice prebačen u bolnicu radi dalje istrage, a više informacija o povredi bi trebalo biti poznato tokom današnjeg dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi