Emotivan govor Tottija: Ponosan sam na 25 godina ljubavi!
Foto: EPA

Rim je danas plakao

Emotivan govor Tottija: Ponosan sam na 25 godina ljubavi!

M. Šljivak

Romina legenda Francesco Totti danas je odigrao posljednji meč u dresu Vučice.

Utakmica protiv Genove mu je bila posljednja u dresu kluba kojeg istinski voli, a nakon završetka meča kompletan Olimpico je bio u suzama.

Plakali su apsolutno svi. Totti, njegova porodica, saigrači i najviše navijači.

Legendardna desetka se nakon počasnog kruga pojavio na centru gdje je održao emotivan govor.

"Osjećam se kao na koncertu. Došao je trenutak za koji sam mislio da nikada neće doći. Emotivno sam doživio sve ovo i kako je ispraćen moj oproštaj. Ovih 25 godina ne mogu biti zaboravljene i teško je bilo donijeti ovakvu odluku", rekao je Totti, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Hvala Roma! Hvala mojoj porodici i veliko hvala navijačima. Ovo nije san, već realnost. Sada je zaista gotovo, posljednji put u ovom dresu. Sretan sam i ponosan na ovih 25 godina ljubavi. Volim vas!", rekao je Totti.

Totti je u dresu Rome debitovao 1993. godine, a za klub je odigrao ukupno 786 utakmica.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi