Emotivna poruka Icardija, nakon poziva u najdraži dres

Vratio se poslije četiri godine

Emotivna poruka Icardija, nakon poziva u najdraži dres

E. Ganibegović

Napadač Intera, Mauro Icardi je nakon četiri godine bez nastupa za reprezentaciju Argentine, opet dobio poziv da nosi dres svoje države.

Napadač Intera je neobjašnjivo ignoriran od strane svoje reprezentacije, bez obzira što je već godinama jedan od najboljih napadača Serije A.

Sada je 24-godišnjak dobio priliku kod novog selektora Jorgea Sampaolija, koji ga je pozvao da nastupa u dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvensto, protiv Uruguaya i Venezuele.

Nakon što je dobio poziv da opet nosi dres svoje domovine, odlučio se oglasiti povodom toga.

"Moja draga Argentina, danas ćemo se poslije četiri godine ponovo sresti.

"Danas, četiri godine poslije, dobio sam ove prelijepe vijesti, opet ću obući naljepši dres na svijetu, koji predstavlja nas Argentince, našu državu.

"To je razlog zašto se danas zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene. Ne volim obećavati, ali u jednu stvar sam siguran: Sve ću uraditi za tebe, draga moja državo", rekao je Icardi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi