Emotivna poruka Pjanića za Tottija: Hvala ti za sve!
Foto: EPA

Bivši saigrači iz Rome

Emotivna poruka Pjanića za Tottija: Hvala ti za sve!

Legendarni Francesco Totti će sutra odigrati svoju posljednju utakmicu u dresu Rome, a najvjerovatnije i u karijeri.

Na Olimpicu će gostovati Genoa, stadion je već rasprodan i Totti će u historiju otići uz aplauz i ovacije prepunih tribina.

U danima kada se brojni fudbaleri širom svijeta prisjećaju Tottija i opraštaju od njega na svoj način, emotivnu poruku 'vječnom kapitenu Rome' poslao je i naš Miralem Pjanić.

Bh. reprezentativac je za Romu nastupao od 2011. do 2016. godine i imao je čast da dijeli svlačionicu sa Tottijem, koji mu je mnogo pomogao da se razvije u fudbalera svjetske klase.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Od ponedjeljka će postojati jedna nova Roma. Imao sam tri godine kada si ti prvi put obukao taj dres. Za mene i za mnoge druge, Roma nije ni postojala bez tebe. Imao sam tu čast da igram sa tobom i da dobijam tvoje asistencije, a posljednji gol koji sam dao u dresu koji ti sada ponosno nosiš, dao sam zahvaljujući tebi. Ne mogu ni zamisliti kakve ti sada misli prolaze glavom, ali želim ti zahvaliti za nesebično prijateljstvo, svaki savjet i svaku rečenicu. Hvala kapitenu, hvala France", napisao je Pjanić na Facebooku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi