Engleski klub ismijava Cristiana Ronalda

Bolton se oglasio na Twitteru

Engleski klub ismijava Cristiana Ronalda

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo nalazi se u centru pažnje sportske javnosti nakon priča da će ovog ljeta napustiti Real Madrid.

Ronaldo je u Španiji optužen da je utajio skoro 15 miliona eura, a navodno, je zbog toga poručio da se više neće vraćati u Real Madrid. Naravno, odmah su počele špekulacije gdje bi Ronaldo mogao nastaviti svoju karijeru ukoliko napusti kraljevski klub.

U igru za njegovo dovođenje uključilo se mnogo klubova, ali nakon što je objavljeno da on košta 150 miliona eura rijetki su ostali zainteresovani. Naravno, našlo se mjesta i za humor, a nakon što je Hertha pozvala Ronalda oglasio se i poznati engleski klub Bolton. Oni su preko svog Twitter profila poručili da mogu potvrditi da neće pregovarati s Ronaldom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi