"Englezi nisu na nivou Njemačke"

Ballack o Englezima

"Englezi nisu na nivou Njemačke"

M. Šljivak

Nekadašnji reprezentativac Njemačke Michael Ballack smatra kako selekcija Engleske nije na istom nivou kao reprezentacija Njemačke.

Englezi će s Njemačkom u utorak odigrati prijateljsku utakmicu, a nekadašnji kapiten Elfa vjeruje kako je selekcija Joachima Lowa za klasu bolja od Gordog Albiona.

"Ne vidim Englesku na istom nivou sa Njemačkom ili Španijom. Engleska je malo slabija. Imaju jako dosta talentovanih fudbalera i još uvijek su velika reprezentacija. Ovo neće biti baš prijateljska utakmica, jer je to duel velikih rivala", rekao je Ballack.

Englezi u u petak poraženi od Chilea s 2:0, a sada čekaju i Njemačku sa dosta poljuljanim samopouzdanjem.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.