Enrique demantivao informaciju da Suarez ima višak kilograma

Nije debeo kako pišu mediji

Enrique demantivao informaciju da Suarez ima višak kilograma

Španski mediji špekulišu da je Luis Suarez daleko od vrhunske forme pošto ima desetak kilograma viška, što je žustro demantovao trener Luis Enrique.

Suarez je prije nekoliko dana odigrao prvi meč nakon tri mjeseca, i to za B tim Barcelone protiv U19 selekcije Indonezije. Iako je postigao dva pogotkaa, postoji sumnja da nije u pravoj formi.

"Suarez ima viška kilograma? Nije tačno, to su samo medijske priče. On ima normalnu težinu, takav je bio i u Liverpoolu", rekao je Enrique.

Urugvajac je tokom ljeta postao član Barcelone, a transfer sa Anfielda na Camp Nou bio je vrijedan 81,2 miliona eura.

Zbog suspenzije usljed ujedanja Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu, FIFA ga je suspendovala do polovine oktobra. Očekuje se da Suarez za Barcelonu zvanično debituje 25. oktobra, i to u El Clasiku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.