Enrique dobio podršku, Barcelona nema plan B

Oglasio se Bartomeu

Enrique dobio podršku, Barcelona nema plan B

Luis Enrique dobio je podršku od čelnika katalonskog kluba nakon poraza od PSG-a. 

Španac se našao na udaru kritika pošto je njegov tim poražen u Ligi prvaka sa 4:0 od PSG-a, a iako se špekulisalo i oeventualnom otkazu, predsjednik katalonskog kluba Josep Maria Bartomeu je izjavio da nemaju plan B. 

"U aprilu ćemo porazgovarati sa Luisom i vidjeti kako se osjeća. Nemamo plan B. Igrači su potpunosti podržavaju svog trenera. U posljednjih nekoliko godina je skoro sve osvojio i navijači su zadovoljni njime", kazao je Bartomeu.

Tokom ere u klubu Enrique je osvojio sa Barcelonom Ligu prvaka, Primeru i Kup kralja, a ugovor mu isitče krajem ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi