Enrique: Gol Macherana je puka anegdota
Foto: EPA

Trener Barcelone prezadovoljan nakon ubjedljivog trijumfa

Enrique: Gol Macherana je puka anegdota

D. Rakanović

Trener Barcelone Luis Enrique bio je prezadovoljan nakon što je njegova ekipa deklasirala Osasunu sa 7:1.

"Veoma sam sretan zbog toga kako su šansu iskoristili igrači koji su igrali manje tokom ove sezone", rekao je Enrique i dodao: 

"Imali smo samo jednu malu grešku kod gola Osasune. Srećom, riješili smo to brzo. U svakom slučaju, nemamo ništa posebno da kažem o utakmici ili bilo čemu". 

Enrique je odao priznanje Javieru Macherano koji je na ovoj utakmici postigao svoj prvijenac u dresu Barcelone. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Macheranu je za prvi gol trebalo 319 utakmica, 

"Mascherano je uzeo da šuta penal? Pošto Leo nije igrao, ni ja nisam znao ko će preuzeti odgovornost. Istina je da njegov gol puka anegdota, jer njegov zadatak nije da postiže golove. Macherano je vrhunski igrač, koji nam je dao i nastavlja da na daje mnogo stvari u igri", zaključio je Enrique. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi