Enrique: Igrači Seville su eksperti za finala

Barcelona protiv Seville u finalu Kupa kralja

Enrique: Igrači Seville su eksperti za finala

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju finale Kupa kralja protiv osvajača ovogodišnje Evropske lige, ekipe Seville.

Sutrašnje finale igra se od 21:30 sati na Vicente Calderonu. Pred sutrašnji meč trener katalonske ekipe, Luis Enrique, kazao je da će Barca dati sve od sebe da odbrani trofej u ovom takmičenju, ali isto tako da zna da su igrači Seville eksperti za finalne utakmice.

"Imali smo malo više vremena da se spremimo za posljednju utakmicu u ovoj sezoni. Znamo da će igrači Seville biti motivisani jer su pokazali još jednom da su eksperti za finala. Neće nam biti lako, ali ćemo dati sve od sebe da odbranimo titulu Kupa kralja. Ja imam osjećaj da će se ova sezona za nas završiti na lijep način", rekao je Enrique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je ove sezone odbranila titulu prvaka Španije, ali igrači katalonske ekipe nisu isto to uspjeli uraditi i u Ligi prvaka. Ipak, Barca sutra ima priliku da sezonu završi sa dva osvojena trofeja što je također sjajan rezultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi