Enrique: Je li Suarez spreman? Debeo nije sigurno

Da li će Urugvajac istrčati na teren protiv Reala?

Enrique: Je li Suarez spreman? Debeo nije sigurno

Luis Suarez bit će na raspolaganju šefu stručnog štaba Barcelone, Luisu Enriqueu za veliki derbi sa Real Madridom naredne subote. 

Suarezova fizička sprema bila je glavna tema današnje press konferencije šefa struke ekipe sa Camp Noua, Luisa Enriquea. Mediji u Španiji pred duel Barcelone sa Eibarom željeli su znati da li će Urugvajac biti spreman za duel sa Real Madridom na Camp Nou stadionu. 

"Teško je reći da li će biti spreman 100 posto. Izgleda mnogo bolje u odnosu na prvi trening. Mnogo su pomogle i utakmice koje je odigrao za nacionalni tim," kaže Enrique i dodaje: 

"Ne znam da li je 100 posto, 80 ili 90, ali znam da nije debeo. To se može vidjeti na prvi pogled," kaže Enrique. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.