Enrique: Messi je spreman za Romu

Argentinac se vraća u prvu postavu

Enrique: Messi je spreman za Romu

E. Čaušević

Trener Barcelone Luis Enrique izjavio je da je Lionel Messi spreman za sutrašnju utakmicu Lige prvaka protiv Rome.

Messi je skoro dva mjeseca bio van terena zbog povrede, a protiv Real Madrida odigrao je nekih dvadesetak minuta i uspješno se vratio na teren. Enrique je rekao na današnjoj press konferenciji da će jedan od najboljih fudbalera današnjice vjerovatno početi utakmicu protiv Rome.

"On se u potpunosti oporavio i povreda je prošlost. Mora se vratiti u formu, a to će najbolje uraditi ako bude igrao. Protiv Rome će vjerovatno početi utakmicu", rekao je Enrique.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Messi je u prošloj sezoni za Barcu u 57 utakmica postigao 58 golova, dok je u ovoj odigrao deset utakmica i postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.