Enrique: Messi je u svakom smislu vanzemaljac

Luis Enrique nakon posljednje utakmice na klupi Barce

Enrique: Messi je u svakom smislu vanzemaljac

D. Rakanović

Luis Enrique oprostio se od klupe Barcelone sa trofejem Kupa Kralja. 

Katalonci su sinoć na finalu odigranom na stadionu Vincente Calderon u Madridu porazili Deportivo Alaves sa 3:1 i tako su uspjeli lošu sezonu okončati sa utješnim trofejem. 

Španski stručnjak se nakon utakmice zahvalio vanzemaljcu Messiju što je bio na vrhuncu moći tokom njegovog trogodišnjem boravku na mjestu trenera. 

"Messi je u svakom smislu vanzemaljac. Ja sam imao sreće što sam mogao da uživam u najboljoj ili jednoj od najboljih njegovih verzija. On je bez sumnje broj jedan, uspijeva da kontroliše svaki aspekt i da bude veoma jak fizički. On brine o sebi savršeno i siguran sam da ima još mnogo da pruži", rekao je Enrique. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je ove sezone sa 37 golova najbolji strijelac u najboljih pet liga Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi