Enrique: Messi kao da je u školskom dvorištu
EPA

Briljirao protiv Cityja

Enrique: Messi kao da je u školskom dvorištu

Oduševljen partijom Lionela Messija u utakmici protiv Manchester Cityja bio je i Luis Enrique. 

Argentinac se poslije povrede vratio na veliku scenu i u sinoćnjoj utakmici je postigao hat-trick u uvjerljivom trijumfu, a komentar na njegovu igru je imao i trener katalonskog kluba Luis Enrique. 

"Messi je bio prevaga. On je uključen u svim ključnim momentima utakmice. Igrao se kao da je u školskom dvorištu, a nije mu bilo bitno ni to što je tek izašao iz povrede. Jednostavno, to je Messi", kazao je Enrique nakon meča.

Barcelona je protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka slavila s visokih 4:0 i u grupi C poslije tri kola ima maksimalan učinak. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije