Enrique nagradio Messija, Neymara i Suareza

Dobili po tri dana slobodno

Enrique nagradio Messija, Neymara i Suareza

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda savladali su Valenciju na gostovanju (3:2) u okviru 9. kola španske La Lige.

Katalonska ekipa do pobjede na Mestalli stigla je u posljednjim sekundama utakmice kada je pobjednički gol postigao Lionel Messi iz penala. Nakon toga došlo je do sukoba s navijačima Valencije koji su flašom u glavu pogodili Neymara.

Luis Enrique je nakon teške utakmice u Valenciji odlučio da nagradi Messija, Neymara i Suareza. Naime, trener Barcelone dao je po tri dana slobodno za svoje napadača, dok je ostatak ekipe dobio jedan slobodan dan.

Barcelona svoju narednu utakmicu igra u subotu kada će na Nou Campu gostovati ekipa Granade. Prije toga, katalonska ekipa igrat će meč katalonskog Superkupa protiv Espanyola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi