Enrique o Ronaldovoj izjavi: Srećom, nisam gledao TV

Enrique o Ronaldovoj izjavi: Srećom, nisam gledao TV

E. Škorić

Trener Barcelone Luis Enrique nije se pojavio u ponedjeljak na svečanoj FIFA-inoj ceremoniji dodjela nagrada za najbolje u 2016. godii.

Enrique nije bio u Zurichu, kao niti bilo ko iz Barcelone, a Cristiano Ronaldo je potom kazao kako mu je žao što

nisu došli i iz Katalonije.

"Za mene je 2016. godina bila najbolja godina u mojoj karijeri. Ponosan sam na ovu nagradu, još jednom se zahvaljujem svima i žao mi je što momci iz Barcelone nisu večeras bili ovdje", rekao je Ronaldo nakon što je proglašen za najboljeg igrača 2016. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na pitanje da komentariše tu Ronaldovu izjavu, Enrique je dao jako zanimljivu izjavu: "Sretan sam što proteklih sedam dana nisam gledao TV".

Andres Iniesta je kazao da se on i saigrači pripremaju za meč s Athleticom, ali to je djelovao kao izgovor. Prije će biti da su u Barceloni nezadovoljni FIFA-om i njenim tretmanom u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi