Enrique završio s Barcelonom, Messi želi Rijkaarda?

Otkaz zbog Messija?

Enrique završio s Barcelonom, Messi želi Rijkaarda?

M. Šljivak

Luis Enrique bi uskoro mogao dobiti otkaz u Barceloni...

Rukovodstvo katalonskog tima nezadovoljno je radom ljudi unutar kluba, a prvi je ceh platio sportski direktor Andoni Zubizarreta, koji je dobio otkaz.

Igrači su protiv trenera Luisa Enriquea. Prva zvijezda Lionel Messi je u otvorenom sukobu s trenerom Katalonaca, a rukovodstvo kluba ja navodno na strani Argentinca.

Španska TV3 tvrdi kako je predsjednik Barcelone Josep Bartomeu spreman uskoro otpustiti Enriquea, te će ispuniti želju Lionela Messija za novo trenersko ime.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Messi želi na trenerskoj klupi vidjeti ponovo Franka Rijkaarda. Holanđanin je vodio Barcelonu od 2003. do 2008. godine, a upravo je pod njegovim vodstvom debitovao Leo Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.