Eriksson nakon Džeke isključio još jednog Bosanca

Na utakmici u Švedskoj

Eriksson nakon Džeke isključio još jednog Bosanca

Potez i isključenje Edina Džeke na utakmici Grčke i Bosne i Hercegovine je još uvijek aktuelna tema u našoj državi.

Na utakmici u Pireju glavni sudac Jonas Eriksson pokazao je našem kapitenu drugi žuti, odnosno crveni karton i poslao ga u svlačionicu desetak minuta prije kraja utakmice, a samo četiri dana nakon toga bio je "koban" za još jednog bh. fudbalera.

Riječ je o igraču Halmstada Adnanu Kojiću koji vuče korijene iz BiH. Eriksson je sudio utakmicu razigravanja za 1. švedsku ligu u kojoj su igrali Halmstad i Helsingborg, a Kojića je isključio u 76. minuti kada mu je dao drugi žuti karton.

Inače, Halmstad i Helsingborg su u prvoj utakmici remizirali odigravši 1:1, pa će odluka o novom/starom članu 1. lige pasti 20. novembra kada je domaćin Helsingborg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije