Eto'o ispunio obećanje i uštedio 100.000 eura

Antalyaspor završio na petom mjestu

Eto'o ispunio obećanje i uštedio 100.000 eura

E. Čaušević

Fudbaleri Antalyaspora sinoć su u posljednjem kolu turske Superlige savladali Gaziantepspor s ubjedljivih 4:1.

Antalyaspor je ovu sezonu završio na petom mjestu što je najbolji rezultat u historiji kluba.Naravno, najveća zvijezda ovog kluba je nekadašnji napadač Barcelone, Samuel Eto'o, koji je prije nekoliko mjeseci imao zanimljivo obećanje.

Naime, kamerunski fudbaler je bio siguran da će njegov tim završiti u TOP 10 jer je obećao da će u protivnom navijačima ovog kluba platiti čak 100.000 funti. To se desilo početkom prošle sezone kada su navijači Antalyaspora bili nezadovoljni rezultatima ekipe.

Eto'o je svoje obećanje ispunio i uz to uspio je uštediti 100.000 eura. Kamerunac je ove sezone postigao 18 golova u sezoni, odnosno 38 od dolaska u Antalyju što je rekord ove turske ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi