Eto'o objasnio zašto je Mourinho u krizi

Poslao jasnu poruku Portugalcu

Eto'o objasnio zašto je Mourinho u krizi

Kamerunski fudbaler Samuel Eto'o imao je priliku tokom karijere raditi sa velikim trenerskim imenima.

Jedan od njih je i Portugalac Jose Mourinho koji je Eto'a trenirao u Interu i Chelseaju.

To su bila vremena kada je Mourinho imao daleko više uspjeha kao trener, a Eto'o objašnjava šta bi to Jose trebao promijeniti kako bi se vratio na stare staze slave.

"Jose se mnogo promijenio. Otkrio sam nekoliko izuzetnih stvari kod Mourinha kada sam bio u Interu. U Chelseaju je to već bilo drugačije. On je zatražio tri godine kako bi vratio Manchester u vrh, ali morate natjerati svoj tim da igra, ne možete se braniti stalno. Fudbal više nije takav. Budimo jasni, nemam ništa protiv Josea. On je u stanju odabrati jednog fudbalera, reći mu da je najbolji i on će odigrati sjajnu utakmicu, Ali, fudbal je evoluirao", rekao je Eto'o.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Eto'o danas član turske ekipe Antalyaspor te je ove sezone već postigao pet golova u Super ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi