Eto'o: PSG je bolji bez Ibrahimovića

Zanimljiva izjava Eto'oa

Eto'o: PSG je bolji bez Ibrahimovića

Ove sezone Zlatan Ibrahimović je kao član Manchester Untieda postigao 12 golova u svim takmičenjima. Njegova statistika je solidna, ali rezultati koje ostvaruje tim sa Old Trafforda su ispod očekivanja. 

Zanimljivu izjavu na račun Ibrahimovića je za engleski tabloid 'The Sun' dao Samuel Eto'o. Bivši napadač velikana poput Real, Chelseaja, Barcelone i Intera je izjavio da je PSG postao bolji kako je otišao Ibrahimović. 

"PSG je dobar tim. Oni su u stvari imali dvije ekipe - PSG sa Zlatanom i bez njega. On je odličan igrač, ali je istina da se u teškim utakmicama PSG oslanjao samo na njega", izjavio je Eto'o za The Sun i potom dodao:

"Sada su Parižani bolji, igraju kao tim i ne zavise od jednog igrača", dodao je.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti