Eto'o: Seria A nije kao nekada, sve se promijenilo

Novi fudbaler Sampdorije

Eto'o: Seria A nije kao nekada, sve se promijenilo

Kamerunski napadač Samuel Eto'o istakao je za italijanske medije kako je Seria A daleko od nekadašnjeg nivoa.

"Ovdašnji klubovi više nisu na vrhunskom nivou kao što su bili nekada. Juventus je blizu da bude potpuno dominantan ali njihovi problemi izlaze na vidjelo u evropskim utakmicama, gdje ne mogu da pobijede velike timove Evrope", započeo je Eto'o i nastavio:

"Igrao sam u Interu i tada je situacija bila drugačija. Sada, kad sam se vratio u Italiju, vidim da to više nije to. Italijanski novac je u krizi, nema više mnogo novca ali ni publike".

Bez obzira na sve, Eto'o se nada uspješnom boravku u Sampdoriji.

"Dat ću sve od sebe da sa ovim timom zabilježim uspjehe. Svidjela mi se ideja predsjednika Ferrera koji mi je ukazao povjerenje, želim ga opravdati", rekao je Kamerunac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.