Eto'o u pregovorima sa turskim velikanom

Karijeru nastavlja u Bešiktašu?

Eto'o u pregovorima sa turskim velikanom

Iako će u martu napuniti 36 godina, Kamerunac Samuel Eto'o igra u sjajnoj formi i godine su za njega definitivno samo broj.

On je ove sezone za ekipu Antalyaspora odigrao 13 mečeva te je postigao pet golova uz dvije asistencije, tako da nije čudno što se veliki klubovi još uvijek interesuju za njegove usluge.

Turski mediji prenose da je Eto'o trenutno u pregovorima sa Bešiktašem koji ga želi dovesti u svoje redove. Obzirom da se Eto'o veoma dobro snalazi u turskoj ligi, sigurno da bi se Bešiktašu isplatio ovaj transfer.

Podsjetimo da je Kamerunac tokom karijere nosio dres brojnih klubova, a između ostalog nastupao je za Mallorcu, Barcelonu, Inter, Anži i Chelsea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi