Eurosport objavio ime Ancelottijevog nasljednika

Promjena u Bayernu

Eurosport objavio ime Ancelottijevog nasljednika

E. Škorić

Italijanski trener Carlo Ancelotti će navodno u januaru napustiti minhenski Bayern.

Legendarni Mario Basler je nedavno izjavio da bi Ancelotti u januaru trebao da napusti Bayern i da će karijeru nastaviti u Kini, gdje će ga čekati bogata ponuda jednog tamošnjeg kluba.

Eurosport je danas objavio kako se zna i ko će preuzeti Bavarce, a riječ je o 30-godišnjem Julianu Nagelsmannu, koji sada vodi Hoffenheim, a upravo je njegov tim za vikend porazio Bayern s 2:0.

"Sretan sam u životu, ali bih bio još sretniji kada bih trenirao Bayern. U Minhenu sam odrastao, prijatelji i familija su mi tamo. Minhen je moj dom, a treniranje Bayerna bi bilo ostvarenje mog sna", izjavio je Nagelsmann.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno, nije mogao potvrditi da će od januara preuzeti Bayern, ali Eurosport tvrdi da bi mladi stručnjak mogao postati dio velikog bavarskog projekta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi