Eurosport uvrstio Ibiševića u idealni tim kola
EPA

Ibišević je u sjajnoj formi

Eurosport uvrstio Ibiševića u idealni tim kola

Selektor bh. reprezentacije Mehmed Baždarević može odahnuti barem kada je u pitanju forma napadača. 

Osim što u posljednje vrijeme briljira Edin Džeko, u odličnoj formi je također i Vedad Ibišević koji je u dosadašnjem dijelu sezone postigao šest pogodaka i trenutno je treći strijelac njemačke Bundeslige. 

Golgetersku formu Ibišević je nastavio u proteklom 8. kolu kada je postigao jedan gol u pobjedi Herthe nad Kolnom (2:1), a još jednu odličnu partiju prepoznao je i ugledni Eurosport koji ga je uvrstio u idealnu momčad kola. 

Osim Ibiševića, među najboljih jedanaest još su Horn, Rafinha, Sule, Oczipka, Lezcano, Demirbay, Bentaleb, Keita, Kleinheisler i Di Santo. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi