Everton i West Ham nude šest miliona eura za Halilovića

Žele ga dovesti

Everton i West Ham nude šest miliona eura za Halilovića

Alen Halilović još uvijek ne zna za koji će klub nastupati u sljedećoj sezoni.

Budući da za njega još uvijek nema mjesta u prvom timu Barcelone, Halilović je prebačen u B tim katalonskog kluba, za koji je nastupao u prethodnoj sezoni. Alenu problem predstavlja činjenica da je drugi tim Barcelone ispao u treću špansku ligu, u kojoj ne želi igrati.

Za hrvatskog reprezentativca se interesuju brojni klubovi, a otvoreni interes su pokazali West Ham i Everton. Oba engleska kluba su spremna ponuditi šest miliona eura za dovođenje mladog fudbalera.

Barcelona bi u slučaju prodaje Halilovića zadržala pravo da otkupi nazad hrvatskog fudbalera, koji se u prošlosti povezivao i za nastupom za Bosnu i Hercegovinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.