Evertonovo 'propalo' pojačanje odlazi u Tursku?

Nije se snašao na Goodisonu

Evertonovo 'propalo' pojačanje odlazi u Tursku?

Prije nešto manje od godinu dana Everton je za 18 miliona eura doveo senegalskog napadača Oumara Niassea, koji se nije snašao na Goodisonu.

Ovaj 26-godišnjak nije nastupio ni na jednoj utakmici u Premier ligi u ovoj sezoni, a igrao je za rezervni tim uprkos tome što je iz Lokomotiva stigao kao veliko pojačanje.

Već je odavno jasno da su Niasseovi dani u Evertonu odbrojani i u ovom klubu su se već pomirili s tim da su napravili promašaj, a špekuliše se da bi već u januaru Senegalac mogao promijeniti klub.

Za njega se interesuju dva turska kluba Trabzonspor i Antalyaspor, pa nije isključeno da se Niasse vrati u tursku Super ligu gdje je u prošlosti nastupao za Akhisarspor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oumar Niasse je na četiri utakmice u Premier ligi 2 postigao čak šest pogodaka, ali iz nekog razloga Ronald Koeman uopšte nema povjerenja u njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi