Evra ipak ide u Ligue 1?

Želi ga Lyon

Evra ipak ide u Ligue 1?

Francuski fudbaler Patrice Evra mogao bi se u januarskom prelaznom roku vratiti u Ligue 1.

Evra se dugo vremena povezuje sa odlaskom iz Juventusa, a kao najčešća destinacija pominjala se La Liga, odnosno ekipa Valencije. 

Ipak, čini se da postoji još mnogo opcija za Evru, a posljednja je ekipa Lyona koja ga namjerava vratiti u Ligue 1 gdje je igrao prije odlaska u Manchester United.

Osim Valencije i Lyona, za njegove usluge interesuju se ekipa Crystal Palacea i par ekipa iz Kine, ali smatra se da Evra nije zainteresovan za te ponude.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo da ugovor ovog defanzivca sa Juventusom ističe sljedećeg ljeta, ali postoje i navodi da bi mogao ostati u redovima Stare dame do isteka istog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije