Evra našao novi klub?
Foto: EPA

Seli u Lyon?

Evra našao novi klub?

M. Šljivak

Iskusni francuski fudbaler Patrice Evra mogao bi se vratiti u domovinu.

Na ovog 35-godišnjeg defanzivca rukovodstvo torinskog Juventusa više ne računa, te će on vjerovatno u narednim danima napustiti redove prvaka Italije.

Novi tim za iskusnog fudbalera trebao bi biti Lyon, što je potvrdio i trener Lavova Bruno Genesio.

"Evra? Odličan igrač s mnogo iskustva. Nisam razgovarao još s predsjednikom o tome, ali bih ga volio u svom timu", istakao je Genesio.

Ugovor s Juventusom Evri ističe na ljeto ove godine. Činjenica je da se 35-godišnji fudbaler u drugom dijelu sezone neće naigrati u dresu Stare dame, pa je mogućnost odlaska još veća.

Umjesto Evre u Torino bi trebao stići bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lyon je ove zime anagažovao već jedno poznato ime, a to je Memphis Depay, koji je stigao iz Manchester Uniteda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi