Evra se oglasio prvi put nakon incidenta
Foto: Instagram

Zanimljiva fotografija i poruka 'pravim navijačima'

Evra se oglasio prvi put nakon incidenta

Nekoliko sati nakon što je Marseille na Velodromu razbio Caen sa 5:0 Patrice Evra se oglasio na društvenim mrežama, prvi put nakon incidenta prije utakmice Lige Evrope.

Podsjetimo, sada već najvjerovatnije bivši fudbaler Marseillea je udario navijača ove ekipe nogom u glavu, pred utakmicu protiv Guimaraesa.

Marseille je zbog ovog poteza odlučio i suspendovati, navjerovatnije trajno, iskusnog defanzivca, ali je on sinoćnjom objavom na Instagramu poručio da je i dalje uz svoje saigrače.

Ovaj nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda je objavio sliku na kojoj se, osim njegove slike u dresu Marseillea, može vidjeti i plišana panda, inače njegov "zaštitni znak" kada su društvene mreže u pitanju.

Uz sliku, iskusni Francuz je objavio i kratku poruku, u kojoj je želio zahvaliti svim "pravim navijačima".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sjajan rezultat večeras, dobro odrađeno momci. Ponosan sam na vas. Hvala svim pravim navijačima Marseillea. Pružaju mi zaista veliku podršku", poručio je Evra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi