Evra: Suarez i ja više nemamo problema

Zakopali ratne sjekire

Evra: Suarez i ja više nemamo problema

Francuski defanzivac Patrice Evra i urugvajski napadač Lus Suarez imali su svojevremeno dosta verbalnih sukoba dok su igrali za Manchester United, odnosno Liverpool.

Najpoznatiji je onaj sa Old Trafforda kada Suarez nije htio da pruži ruku Evri pred početak meča, a Francuz je kasnije dizao ruke i slavio pobjedu metar odmaknut od Suareza. 

Ipak, Evra danas poručuje da su on i Suarez u dobrim odnosima.

"Postoji dosta uspomena sa Suarezom. Mi smo jednom utakmicu dobili sa 2:1, a svi igrači Manchester Uniteda su igrali za mene i to je bilo nevjerovatno. Ja sam na kraju slavio gol pored njega. Ali, sada sam sretan. U dobrim sam odnosima sa Suarezom. Više nemamo nikakvih problema", rekao je Evra.

Podsjetimo da je Evra danass član Marseillea gdje je ovog januara prešao iz Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi