Fabio Borini potpisuje za Milan?
Foto: EPA

Sutra na ljekarskim pregledima

Fabio Borini potpisuje za Milan?

Fabio Borini je veoma blizu transfera u Milan, a prema izvorima iz nekoliko evropskih medija, on bi se sutra trebao pojaviti na ljekarskim pregledima u ovom klubu.

Ukoliko sve prođe po planu, Borini bi trebao napustiti Sunderland i pojačati Rossonere, dok bi Crnim mačkama trebala pripasti naknada u iznosu od šest miliona funti.

Borini će tako postati još jedno u nizu novih pojačanja Milana. Podsjetimo, u Milan su već stigli Andre Silva, Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio i Franck Kessie.

Ovaj italijanski ofanzivac je protekle sezone postigao samo dva gola za Sunderland u Premier ligi, te nije uspio pomoći ovoj ekipi da izbjegne ispadanje iz najeltinijeg ranga engleskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fabio Borini je u Sunderland došao iz Liverpoola 2015. godine, a ovaj 26-godišnjak je i u sezoni 2013/2014 bio u Sunderlandu na posudbi. U svojoj seniorskoj karijeri Borini je nastupao još i za Chelsea, Swansea, Parmu i Romu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti