Fabregas odbio poziv selektora Španije
FOTO: EPA

Ne želi biti navijač

Fabregas odbio poziv selektora Španije

Jedan od igrača koji je dolaskom Julena Lupeteguija izgubio mjesto u reprezentaciji Španije je i Cesc Fabregas. 

Posljednji put za nacionalni tim Fabregas je nastupio u junu na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a pozive u reprezentaciju Španije je prestao dobijati nakon što je na selektorsku poziciju stigao Julen Lupetegui.

Da je zbog toga uvrijeđen najbolje govori informacija koja stiže iz Engleske. Selektor mu je uputio poziv da bude gost na meču između Engleske i Španije (2:2), međutim Fabregas je poručio da ne može doći iz "ličnih razloga". 

Za razliku od Fabregasa, poziv su prihvatili povrijeđeni Gerard Pique, zatim Santi Cazorla, Pedro Rodriguez, a u svečanoj loži je također bilo i nekoliko poznatih tenisera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi