Fajić: Definitivno odlazim iz Maribora

Bh. fudbaler napušta Ljudski vrt

Fajić: Definitivno odlazim iz Maribora

Bosanskohercegovački internacionalac, Nusmir Fajić, na zimu će okončati svoju epizodu u slovenačkom Mariboru. 

Ovaj 27-godišnji fudbaler zbog sukoba sa čelnicima Maribora već neko vrijeme nije u kombinacijama za utakmice, a u izjavi za SportSport.ba Fajić je potvrdio da će u januarskom prijelaznom roku napustiti Ljudski vrt. 

"Male su šanse da ću raskinuti ugovor, ali idem definitivno iz kluba. Poznato je da se oko nekih stvari nisam dogovorio s klubom, tako da je odlazak najbolje rješenje", kaže Fajić.

Na upit gdje bi mogao nastaviti karijeru, Fajić je odgovorio:

"Ima nekih ponuda, ali ništa konkretno. Mislim da sam najbliži odlasku u Njemačku ili Austriju".

Fajić je ove sezone u dresu Maribora odigrao svega četiri utakmice, a tokom svog boravka u ovom klubu postigao je ukupno 23 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije