Fajić dogovorio raskid ugovora sa bjeloruskim Dinamom

Odlazi nakon šest mjeseci

Fajić dogovorio raskid ugovora sa bjeloruskim Dinamom

Nusmir Fajić, 28-godišnji bh. internacionalac, nakon šest mjeseci odlučio je napustiti redove Dinama iz Minska. 

Nekadašnji napadač Travnika nije se najbolje snašao u bjeloruskom prvoligašu i sa čelnicima Dinama je dogovorio sporazumni raskid saradnje. 

"Istina je da odlazim iz Dinama, jer jednostavno nisam bio zadovoljan. Od sutra sam i zvanično slobodan igrač i već sam u pregovorima s nekoliko klubova. Vidjet ćemo šta će na kraju biti", izjavio je Fajić za SportSport.ba.

Najveći uspon u karijeri Fajić je doživio igrajući za Maribor, za koji je postigao 23 pogotka i upisao tri asistencije. Prije tri godine proglašen je najboljim napadačem Prve lige Slovenije, a vrijedi istaći da je jedno vrijeme bio i drugi strijelac BHT Premijer lige BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti