Falcao i Balotelli u najgorem timu Premiershipa

Sezona za zaborav

Falcao i Balotelli u najgorem timu Premiershipa

U nedjelju je završena sezona 23. izdanja engleskog Premiershipa, a ovaj put naslov prvaka se slavio na Stamford Bridgeu.

I dok se brojni klubovi spremaju za odmor, tamošnji novinari nisu željeli gubiti vrijeme i izabrali su idealni tim sezone, ali i one koji će je htjeti što prije zaboraviti. 

Čak šestorica iz 'idealnih 11' dolaze iz tima Josea Mourinha, dok u najgoroj postavi prvenstva dominiraju igrači Liverpoola i to pojačanja s početka sezone.

Najboljih 11: David de Gea (Manchester United) - Nathaniel Clyne (Southampton), Jose Fonte (Southampton), John Terry (Chelsea), Cesar Azpilicueta (Chelsea) - Alexis Sanchez (Arsenal), Nemanja Matić (Chelsea), Cesc Fabregas (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea) - Diego Costa (Chelsea), Harry Kane (Tottenham). 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najgorih 11: Wojciech Szczęsny (Arsenal) - Alan Hutton (Aston Villa), Eliaquim Mangala (Manchester City), Dejan Lovren (Liverpool), Felipe Luis (Chelsea) - Lazar Marković (Liverpool), Rémy Cabella (Newcastle), Sandro (QPR), Angel di Maria (Manchester United) - Mario Balotelli (Liverpool), Radamel Falcao (Manchester United). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.